Verktøy Du Trenger Når Bilmaling


Verktøy Du Trenger Når Bilmaling

Utfør din egen bilmaleri arbeid krever et avansert ferdighetsnivå, særlig ettersom forberedelsene og refinishingteknikkene som brukes i selve handelen, kan ta mange år å mestre. Oppgaven kan imidlertid gjøres betydelig enklere ved å bruke de riktige verktøyene for jobben. Tilfeldige Orbital Sanders Tilfeldige Orbital Sanders er perfekte for forberedelsesarbeid.


Utfør din egen bilmaleri arbeid krever et avansert ferdighetsnivå, særlig ettersom forberedelsene og refinishingteknikkene som brukes i selve handelen, kan ta mange år å mestre. Oppgaven kan imidlertid gjøres betydelig enklere ved å bruke de riktige verktøyene for jobben.

Tilfeldige Orbital Sanders

Tilfeldige Orbital Sanders er perfekte for forberedelsesarbeid. Når det brukes med den riktige graden av slipeskive, er det betydelig lettere for brukeren å fjerne ut akutte malekanter fra tidligere arbeid, samt å bidra til å gi en effektiv nøkkel for maksimal lakkadhesjon.

Sanders kan også brukes som utgangspunkt for gnidning av fyllstoff selv om en flatt blokk skal brukes til ferdigbehandling til en flat, jevn overflate.

Slipeklosser

Slipeklosser kommer i forskjellige stiler og lengder og bør velges i forhold til størrelsen på en reparasjon. De er perfekte for å gni ned fyllstoffet når det brukes med riktig klasse slipepapir.

Gummiblokker er også ideelle for å gni ned primer og bør brukes med fine karakterer vått og tørt papir for å produsere en ideell overflate for refinishing.

Sprøytepistoler Selv om det er mulig å bruke aerosolmaling og primere når du arbeider på eget kjøretøy, anbefales det at en profesjonell sprøytepistol brukes til å fullføre lakkoperasjoner. Selv om disse kan være svært dyre, er de skreddersydd for å tillate strømmen av dagens moderne vannbaserte materialer og leveres med en forhåndsbestemt væskespissoppsett og lufthett.

Prøv alltid å bruke separate våpen for farger og lakk for å unngå fare for krysskontaminering. En separat pistol for primer anbefales også.

Kompressor

Flertallet av verktøyene som brukes til å maler en bil, er luftdrevet og en kompressor av god kvalitet vil være nødvendig. Du bør prøve å forsikre deg om at kompressoren har kapasitet til å klare å male flere paneler av gangen, samt å ha styrke til å håndtere fortsatt bruk av andre luftverktøy under fremstillingsprosessen. Luftlinjer er også avgjørende.

Luftmasse masker

Mange maling på markedet er fortsatt svært giftig, og du bør ikke vurdere å male noe uten bruk av effektivt åndedrettsutstyr. Mange materialer inneholder fortsatt høye nivåer av polyisocyanater, og virkningen av maling uten tilstrekkelig sikkerhetsutstyr kan være livstruende, spesielt for de som lider av astma.

Polishing Mop

Det er svært lite sannsynlig at en privatmalte jobb vil bli fullført uten støv eller flekker med gruslanding i fersk maling, spesielt hvis kjøretøyet blir malt ut av en bakeovn.Bruk P1500 papir og en gummiblock til å gni ut eventuelle flekker før du polerer malingen tilbake til en glans med en profesjonell standard poleringsmop.

Det finnes noen spesielt gode blandings- og poleringsmaterialer som gjør polering en ganske enkel oppgave.

Forbruksvarer

Ingen effektiv bilmaleri jobb ville være komplett uten et omfattende utvalg av forbruksmateriell. Pass på at du har et bredt spekter av forskjellige sorterte slipeskiver og gni ned papir. Du vil også trenge en god forsyning med å lage tape, maskeringspapir og avfettingsapparat, i tillegg til en luddfri klut for rengjøring av paneler før maling.

Videoer Relaterte Artikler: Hvordan sette opp rammeverk til lettvegg?.