Hvordan Du Dreper Tusenfugler I Hjemmet Ditt


Hvordan Du Dreper Tusenfugler I Hjemmet Ditt

Mens centipedes er ikke spesielt farlige, vil du sannsynligvis ikke ha dem som bor i ditt hjem. Centipedes spise andre insekter, inkludert bedbugs, kakerlakker og edderkopper, men deres nærvær kan fortsatt bety uhygieniske levekår. De er enkle å drepe og eliminere, og de bor og arbeider alene, ikke i grupper.


Mens centipedes er ikke spesielt farlige, vil du sannsynligvis ikke ha dem som bor i ditt hjem. Centipedes spise andre insekter, inkludert bedbugs, kakerlakker og edderkopper, men deres nærvær kan fortsatt bety uhygieniske levekår. De er enkle å drepe og eliminere, og de bor og arbeider alene, ikke i grupper. Følgende er noen enkle tips om hvordan du blir kvitt tusenårene i hjemmet ditt.

Trinn 1: Rengjør huset ditt og unngå fuktighet

Når du renser huset ditt og blir kvitt mange skadedyr, vil du eliminere kilden til tusenfuglens mat. Dette betyr at de vil forlate området også.

Centipedes liker ikke tørre atmosfærer, men foretrekker og trives i fuktighet. Hvis du rengjør de fuktige skapene og kjellene og bruker avfuktere, vil tusenfukter tørke opp og dø.

Trinn 2: Bruk tape

Prøv å plassere klebrig tape på alle stedene du har sett tusenårene. Sett den i hjørner langs gulvplanker, og du vil bli overrasket over å oppdage alle de skjulte insekter du fanger. Ikke bare vil huset ditt rydde av disse uønskede insekter, men det vil også motvirke tusenårene fra å besøke huset fordi det ikke kommer noen feil å spise.

Trinn 3: Bruk Insekticider

Bruk pulverisert insektmiddel på alle steder hvor du mistenker at tusenbenet kan gjemme seg, som sprekker i vegger, kjeller hjørner, under møbler og andre fuktige steder i hjemmet ditt. Unngår at feilene kommer inn i hjemmet ditt ved å belegge og bløtgjøre bunnen av noen få meter i huset ditt med en gjenværende insektmiddel som Talstar. Seal av grunnlaget for ditt hjem med en sterk sprøyte, og fortsett å søke om fortsatt beskyttelse. Seal eventuelle sprekker rundt dører og vinduer, og spray hele området med insektmiddel.

Trinn 4: Søk profesjonell hjelp

Husk at insektmiddel bare er en midlertidig løsning. Hvis du ikke holder nøye med å holde hjemmet ditt rent av feil og fri for fuktighet, vil tusenårene betale deg et besøk igjen. Noen ganger må du kanskje få hjelp av profesjonelle skadedyrsbekjempelse folk for å bli kvitt denne trusselen. De har den riktige kunnskapen og vil se tusenårsdyret og bli kvitt det med riktig utstyr. Husk at med mindre tusenårsdyrene ikke er identifisert og ødelagt, vil problemet fortsette. Bare spør fagpersonell assistanse hvis du er sikker på at hjemmemedisinene ikke fungerte fordi du vil betale et kjekt beløp for sine tjenester.

Hvordan Du Dreper Tusenfugler I Hjemmet Ditt

FAQ - 💬

❓ Hva dreper flest fugler?

👉 Ifølge en oversikt fra The Sibley Guide to Birds, er kollisjon med vinduer den vanligste dødsårsaken for fugler. Verken katter, høyspentledninger, biler, oljesøl, plantevernmidler eller jakt tar livet av i nærheten like mange av de fjærkledde små.

❓ Hvordan puler fugler?

👉 Fugler har ikke penis, og selve parringen er en kjapp affære der hannen tømmer sine sædceller utenfor hunnens kloakkåpning. Det er en felles åpning for avføring, befruktning og egglegging.

❓ Hva bruker fugler stjerten til?

👉 Halefjær tjener som ror og brems når fuglene flyr, hos noen arter også som støtte når de klatrer eller hviler.

  • Halefjær er fjær som sitter i stussen (stjerten) på fuglene, og som hos mange arter fungerer som styrefjær.
  • Styrefjær er stive halefjær sitter i stussen og bidrar til bedre manøvreringen under flukt.

❓ Hvor mange fugler dør av fly?

👉 Men han viser til en undersøkelse gjort i USA: – Mellom 365 millioner og 988 millioner fugler blir årlig drept etter kollisjon med vindu i Nord-Amerika. Og det er påvist at kollisjonsfaren blir mindre, ved å redusere glassflatene på bygg og mengden lys som slippes ut, sier Håvard Husebø.

❓ Hvordan dør fugler?

👉 En del fugler blir overkjørt, men ifølge Axelsen kan fugler også dø på et utall andre måter. – De kan ha omtrent alle de samme skavankene som mennesker, derfor dør de også av mange av de samme grunnene. Livsstilssykdommene slipper fugler selvsagt unna, ser han og smiler.

❓ Kan katter spise fugl?

👉 I Norge er det over 750.000 katter, ifølge Mattilsynet. – Katter er ikke den eneste eller største trusselen for småfugler, men få katter kan ta livet av mange fugler på kort tid.

❓ Hvordan får ender barn?

👉 De 7 til 13 eggene ruges utelukkende av hunnen i 28 til 29 døgn. I løpet av det første døgnet etter klekking tar hunnen med ungene til vann, hvor de umiddelbart starter med næringssøk. Hunnen er alene om å passe ungene fram til de er flygedyktige etter 50 til 60 dager.

❓ Hvordan parter fugler seg?

👉 Fugler parrer seg ved at hannen sitter på ryggen til hunnen, og bøyer stjerten ned under hunnfuglens stjert. De klemmer kloakkåpningene mot hverandre (fuglene har felles utførselsåpning for ekskrementer og kjønnsprodukter), og sedcellene overføres til hunnen.

❓ Hvilken fugl varsler død?

👉 Gjøken er kanskje den fuglen som er mest kjent for å varsle død og ansett som farlig – ikke bare i den samiske kulturen. Hører man gjøken første gang om våren i vest, dør man ikke det året, fordi gjøkens stemme peker mot soloppgangen.

❓ Hvor lenge sover en fugl?

👉 Forskerne ble overrasket over at den svevende fuglen bare får hvile i til sammen 42 minutter i døgnet, i bare noen sekunder eller minutter av gangen. Søvnbehovet er tydeligvis langt mindre enn på land, der den gjerne tar 12 timer på øyet.

❓ Hvorfor krasjer fugler i vindu?

👉 Fugler kolliderer ofte fordi de har en blindsone rett foran øynene. Med øyne plassert på begge sider av hodet har noen arter opptil 360 grader syn og overlappende syn fremfor seg, men med et lite område rett foran som det er vanskeligere å fokusere på.

Videoer Relaterte Artikler: 212th Knowledge Seekers Workshop Feb 22 2018.