Økende Vaner Av California Redwood


Økende Vaner Av California Redwood

California Redwood er et vakkert, stort tre som er kjent for sin evne til å vokse til fantastiske høyder. Men hvis du plantet California redwoods i hagen din, ikke forvent at de skal vokse så høye som de gamle redwoodene som finnes i kystnære California skoger. Voksende forhold Redwoods vokser enten i stativ eller blandes inn med andre nåletre og hardtre.


California Redwood er et vakkert, stort tre som er kjent for sin evne til å vokse til fantastiske høyder. Men hvis du plantet California redwoods i hagen din, ikke forvent at de skal vokse så høye som de gamle redwoodene som finnes i kystnære California skoger.

Voksende forhold

Redwoods vokser enten i stativ eller blandes inn med andre nåletre og hardtre. Flodbredder som er fuktige og flate og forsiktig skrånende, gir de beste habitatene for redwoods. California redwood trær foretrekker disse forholdene fordi de har tilpasset godt til flom som bygger opp jord nivået på bunnen av trærne. Når dette skjer, kompenserer redwoodene ved å vokse nye røtter høyere opp i jorden.

Veksthastighet

Redwood trær vokser raskt i full sollys. De kan forventes å vokse så mye som 18 tommer i det første året. Etter det vokser de mellom 2 og 6 fot hvert år de neste 10 årene.

Redwoods tolererer skygge, slik at de ikke krever mye lys. Mindre redwood trær har vært kjent for å overleve på det mørke skogsgulvet i mange år. Den unge redwood-treet kan vokse opp til 150 meter i høyde på bare 50 år. Mer typisk vokser trærne om 1 tommer i diameter hvert år når de vokser alene i åpne områder.

Videoer Relaterte Artikler: The Great California Roadtrip.