Glassromtilsetning: Tre Design For Å Vurdere


Glassromtilsetning: Tre Design For Å Vurdere

Glassrom eller solsenger gir en luftig og overgangstypisk plass og kan øke videresalgsverdien av hjemmet ditt betydelig. De gjør veldig komfortable og koselige stuer som lar deg nyte både innvendige og utvendige elementer i hjemmet ditt. Mens det er mange stilarter og varianter av glassrom, er de fleste forskjellene knyttet til takets design.


Glassrom eller solsenger gir en luftig og overgangstypisk plass og kan øke videresalgsverdien av hjemmet ditt betydelig. De gjør veldig komfortable og koselige stuer som lar deg nyte både innvendige og utvendige elementer i hjemmet ditt.

Mens det er mange stilarter og varianter av glassrom, er de fleste forskjellene knyttet til takets design. Nedenfor er en veiledning til de tre mest populære typene av glassrommet tak.

Single Slope Roof

Enkeltrute takglass har et tak som skråner i en enkelt retning. Den langsomme av rommet er typisk designet for å blande seg med det eksisterende taket av huset.

Enkelt takstativ er populære fordi de er enkle å integrere, da de fleste boliger allerede har tak med litt helling. Installasjonen er også rask, og prisen er relativt lav.

Gabled Roof

Et taktak kan også kalles et A-taktak. I et glassrom gir denne typen rom følelsen av friluft samt eleganse. De tillater bruk av katedraltak og føler seg større og mye mer romslige.
Gabled takdesign kan imidlertid være mye dyrere enn enklere stiler da de krever ekstra materialer og mer arbeidskraft. Mens kostnaden for disse typer glassrom kan være betydelig, legger de vanligvis mer eller mer verdi til ditt hjem som installasjonskostnaden.

Vedlagt veranda

Den enkleste og minst kostbare måten å få et nytt glassrom er å ganske enkelt vedlegge en eksisterende uteplass eller veranda. Dette vil skape mer brukbar plass i hjemmet ditt, og det nye glassrommet vil naturlig blandes med ditt eksisterende arkitektur.
Selv om verandaen din er relativt liten, er det vanligvis billigere å omslutte den med glass enn de andre to designene som er omtalt ovenfor. I tillegg kan innesluting av en eksisterende uteplass vanligvis gjøres veldig raskt og effektivt.

Videoer Relaterte Artikler: The Expert (Short Comedy Sketch).