Bad Dusjfliser Designtips


Bad Dusjfliser Designtips

Baderomsdrinker skaper et nytt fokuspunkt i rommet mens du legger til et snev av klassen. Den største fordelen med fliser er at de er enklere å rengjøre enn de fleste andre materialer; Men før du fliser dusjen din, er det viktig å velge et design. Type fliser Badene har blitt et av de mest dekorerte områdene i huset, og dermed har ulike teglestykker blitt produsert for å hjelpe forbrukeren til å dekke alle sine behov.


Baderomsdrinker skaper et nytt fokuspunkt i rommet mens du legger til et snev av klassen. Den største fordelen med fliser er at de er enklere å rengjøre enn de fleste andre materialer; Men før du fliser dusjen din, er det viktig å velge et design.

Type fliser

Badene har blitt et av de mest dekorerte områdene i huset, og dermed har ulike teglestykker blitt produsert for å hjelpe forbrukeren til å dekke alle sine behov. En av de mest populære er harpiksfliser, som er beskyttet under en blank og glatt overflate. Resin fliser har en gjennomsiktig overflate og kan skape et veldig originalt dekorativt mønster.

Sten og keramisk fliser kan brukes til å dekorere rundt dusjer fordi disse materialene er enkleste å rengjøre. Dekorative fliser kan brukes til å legge til eleganse i ditt dusjområde. De er vanligvis dekket med en klar glasur, noe som gjør dem holdbare og egner seg til dusjrom.

Farge og design

Stemningen du lager vil påvirke fargevalg. Begynn med nøytrale, varme, jordfarger, og fremhev og dekorér med accentfliser. Når du har valgt fargene, planlegg designen. På dette punktet kan du velge den faktiske størrelsen og stilkombinasjonen.

Din egen kreativitet er den eneste grensen. Lyse farger gjør rommet føler større. For å legge til fargekontrast, opprett et tilfeldig design av aksentfliser. Husk at dusjfliser kommer i et bredt spekter av former og farger; du er mer enn fri til å bruke dem i ethvert design.

Design

Du kan lage et veggmønster eller en mer forenklet design. Hvis du er en traditionalist, bruk enkle farger og mønstre for å forbedre allerede eksisterende ordningen. Bruk grense mønstre for å fremheve dusjen, og mindre fliser til kanter.

Keramiske fliser veggmalerier fungerer godt for dristige design. Disse tilpassede stilene er ideelle for backsplash-områder. Mange av dem er håndlaget, og dermed er de dyrere enn kommersielle fliser. La fantasien løs og velg et bilde du liker, for eksempel dyr, grønt, fugler eller blomster.

Husk at du kan få et bilde imponert på flisene. De er sterke, holdbare og motstandsdyktige mot både varme og fuktighet. Bruk glassmosaikkfliser til å lage ditt eget mønster.

Dette er de grunnleggende og viktigste tipsene om bad dusj fliser design. Husk at fantasien din er den eneste grensen. Spill med forskjellige materialer, størrelser, farger og mønstre for å lage din ferdige design.

Videoer Relaterte Artikler: Super Mario Maker: Top 5 Level Design Tips.